Kohti kesää – konserttikiertueita ja lavakeikkoja

amadeus lundberg

Kevään 2017 mittaan Amadeus Lundberg on ollut mukana monissa eri konserttiproduktioissa. Mukana on ollut tuttuja esityksiä vuodelta 2016, muun muassa nostalgiset Muuttuvat Laulut – Georg Ots – sekä Idän ja Lännen Tiet -konserttikiertueet. Lisäksi Amadeusta on kuultu myös Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio -konserteissa, jotka saivat ensi-iltansa huhtikuun 8. päivä 2017.  Kiertueet jatkuvat taas syksyllä, ajantasaiset tiedot näet MagnumLiven sivuilta.

 

Kesällä keikkojen painopiste siirtyy tanssilavoille, kun Amadeus tekee muutaman tanssilavakeikan Jani Helenius & Roulette -orkesterin kanssa. Heinäkuussa Amadeus esiintyy myös muun muassa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tarkemmat keikkatiedot näet Amadeuksen keikkakalenterista.

 

Tervetuloa keikoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>